OOAK Table Tennis Forum
http://ooakforum.com/

OOAK Form running very slow for anyone?
http://ooakforum.com/viewtopic.php?f=8&t=32492
Page 4 of 4

Author:  pgpg [ 08 Feb 2018, 23:57 ]
Post subject:  Re: OOAK Form running very slow for anyone?

haggisv wrote:
TTbuddy wrote:
Just raising one question: Do you have to log-in now to see view active posts/view unaswered posts etc . Previously this wasn't the case. Server repsonse rate very good now indeed :D

Ahh yes, that's related to 'search' being disabled for 'guests' (or people not logged in). Search puts quite a strain on the server, because the database is so large, so I've temporarily disable it for 'guests', so that bots don't bring down the system. I'll give it a few days till things settle, and I'll revert it back to normal. Thanks for the reminder ;)

I'm so glad the site is up and running again... I just hope there isn't anyone unable to access the site due to the extra security measures. :( :( :(


Don't know if Google indexing bot is included in the 'ban' - you probably still want them indexing your site so that it shows up in search results in the place it deserves.

Author:  Riot207 [ 09 Feb 2018, 00:09 ]
Post subject:  Re: OOAK Form running very slow for anyone?

Speed is back, options are back, OOAK is faster than Trump leaving for a golf game!

Thank you for all the hard work to get this back up and running!

Author:  haggisv [ 09 Feb 2018, 07:08 ]
Post subject:  Re: OOAK Form running very slow for anyone?

pgpg wrote:
Don't know if Google indexing bot is included in the 'ban' - you probably still want them indexing your site so that it shows up in search results in the place it deserves.

A good thought, and yes the Google bot can definitely index the site, and has access. :up:

Author:  haggisv [ 09 Feb 2018, 07:55 ]
Post subject:  Re: OOAK Form running very slow for anyone?

All settings are back to normal now, so if there's anything that still does not look right, or won't work, please report it here.

Author:  Debater [ 09 Feb 2018, 08:05 ]
Post subject:  Re: OOAK Form running very slow for anyone?

"view active topics" is working now for me without having to be logged in and I don't get a security warning telling me the website is an "unsecure connection". This was happening before when the website started going slow.

Thank you. :up:

Author:  haggisv [ 09 Feb 2018, 09:07 ]
Post subject:  Re: OOAK Form running very slow for anyone?

Debater wrote:
"and I don't get a security warning telling me the website is an "unsecure connection". This was happening before when the website started going slow. Thank you. :up:

Thansk Debater, that's very interesting... I know that Cloudflare encrypts all traffic to and from the website, so perhaps this is now giving an extra level of security, so the browser no longer sees it as insecure. That's a bonus, because a few people reported the warnings as annoying, which made me look at making the site run completely under https. So perhaps that's no longer necessary.

Author:  igorponger [ 11 Feb 2018, 23:02 ]
Post subject:  Re: OOAK Form running very slow for anyone?

Opera Mini browser failed to work with the OOAKforum after the latest upgrades.
So pity. I like Opera.

Author:  haggisv [ 12 Feb 2018, 07:37 ]
Post subject:  Re: OOAK Form running very slow for anyone?

What error do you get?

Author:  Der_Echte [ 12 Feb 2018, 16:03 ]
Post subject:  Re: OOAK Form running very slow for anyone?

MS Edge took a real long time, like .05 seconds to load... OOAK's ISP server & the world network must be getting slow.

Author:  haggisv [ 12 Feb 2018, 17:10 ]
Post subject:  Re: OOAK Form running very slow for anyone?

Der_Echte wrote:
MS Edge took a real long time, like .05 seconds to load

Unacceptable, I asked for zero time... you just can't get good help these days... :swear: 8)

Author:  haggisv [ 14 Feb 2018, 14:23 ]
Post subject:  Re: OOAK Form running very slow for anyone?

igorponger wrote:
Opera Mini browser failed to work with the OOAKforum after the latest upgrades.
So pity. I like Opera.

Still not working? What's the error message?

I'm very impressed with Cloudflare, should have installed it a long time ago. You can stop most DDoS attacks with the flick of a switch, and performance has improved significantly. The load on the server has also reduced a lot, as a lot of data is served from caches in most countries.

Author:  igorponger [ 15 Feb 2018, 05:14 ]
Post subject:  Re: OOAK Form running very slow for anyone?

haggisv wrote:
igorponger wrote:
Opera Mini browser failed to work with the OOAKforum after the latest upgrades.
So pity. I like Opera.

Still not working? What's the error message?

I'm very impressed with Cloudflare, should have installed it a long time ago. You can stop most DDoS attacks with the flick of a switch, and performance has improved significantly. The load on the server has also reduced a lot, as a lot of data is served from caches in most countries.


Fixed. Thank you ever so much. I'm really happy to use OOAK Forun via Opera Mini proxy.

Page 4 of 4 All times are UTC + 9:30 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/