OOAK Table Tennis Forum


A truly International Table Tennis Community for both Defensive and Offensive styles!
OOAK Forum Links About OOAK Table Tennis Forum OOAK Forum Memory
It is currently 01 Nov 2020, 07:49


Don't want to see any advertising? Become a member and login, and you'll never see an ad again!



All times are UTC + 9:30 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 11 Oct 2020, 23:02 
Offline
New Member

Joined: 27 Apr 2020, 12:08
Posts: 2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time
Blade: innerforce ALC.S
FH: tenergy 05
BH: tenergy 05 fx
I had bought the Amicus prime this May 2020. I use it fairly often, about 6-8 hours /week. Yesterday, during an exercise, the feeder mechanism of the robot got stuck. the system gives the following error:

Robot Error
The feeding motors has been stuck. Ball Jam!!



I have emptied the tube and the lower ball channel but still no luck. But after a reboot, the feeder mechanism still detects a jam when there are no balls fed in, the feeder system rotates clockwise and then starts moving counter clockwise, detecting a jam. Not sure what it detects to give this error. Is there any chance of any wires getting stuck on the feeder.

Anyone experienced similar problems.

Thank ypu


Top
 Profile  
 


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Don't want to see this advertisement? Become a member and login, and you'll never see an ad again!



All times are UTC + 9:30 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Copyright 2018 OOAK Table Tennis Forum. The information on this site cannot be reused without written permission.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group